Camping de Kapschuur • De Vloeivelden 3 • 9501 LG Stadskanaal • (0599) 63 88 01

  • Nederlands (NL)
  • German (Germany-Switzerland-Austria)
  • English (UK)

Facebook

Camping/Pension "De Kapschuur"
Reserveer Nu!

Camping voor groepen

Het hele jaar door zijn groepen bij ‘De Kapschuur’ van harte welkom. Onze accommodatie leent er zich uitstekend voor om met een groep(je) te bezoeken. Voor een familie bijeenkomst, met de sportvereniging, vrienden of als training of uitje voor bedrijven. Alle faciliteiten zijn aanwezig om deze groepsbijeenkomsten tot een succes te maken. Als u wilt verwennen wij u van ’s ochtends tot ’s avonds laat. Ontbijt, lunch, diner en het drinken van een borreltje of gezondheidsdrankje, we regelen dit met plezier voor u. Wilt u echter alles zelf doen en regelen? Geen punt ook dat kan, vrijheid blijheid, toch!

Indien gewenst regelen wij een aantal activiteiten. Daarvoor ontwikkelden wij een aantal standaard pakketten, daarin zitten bijvoorbeeld: Expeditie Kapschuur, Oud Hollandse Spellen, Zeskamp, Highland games en een Spooktocht. Of we leveren maatwerk naar aanleiding van uw wensen. Bekijk onze activiteiten website voor meer informatie.

Jaap en Jolanda bieden voor iedere groep een passend onderkomen. Zij adviseren welke overnachting het best past bij de groep en bij het budget. Camping de Kapschuur is een voordelige keus voor de zomer, in de winter is er een groepsaccommodatie beschikbaar, met drie kamers waar 14 personen kunnen overnachten met uitbreiding tot 18 personen. Deze kamers worden ook apart verhuurd als B&B. Verder zijn er nog drie trekkershutten.

Deze website gebruikt cookies Informatie