Camping de Kapschuur • De Vloeivelden 3 • 9501 LG Stadskanaal • (0599) 63 88 01

  • Nederlands (NL)
  • German (Germany-Switzerland-Austria)
  • English (UK)

Facebook

Camping/Pension "De Kapschuur"
Reserveer Nu!

Camping de Kapschuur ook voor allerlei activiteiten

Een camping is er om te kamperen maar bij De Kapschuur, is het dat niet alleen maar ook voor Bed & Breakfast en Groepsaccommodatie kunt u er terecht. Dat is niet slechts voor mensen die van verder weg komen ook voor streekgenoten is er genoeg te beleven. Wanneer er wat te vieren is, zoals bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, jubileum of een kampioenschap. Maar ook voor de zakelijke markt als seminars of groepsbinding, u vindt hier naast inspanning ook de noodzakelijke ontspanning. Er is van alles te doen! Bij de Kapschuur staan de wensen van de gasten voorop, want in overleg met Jolanda en Jaap Rijks (de directie) is volledige verzorging inclusief catering mogelijk, doch zelfverzorging natuurlijk ook.

Op en om het terrein kunnen allerlei bezigheden plaatsvinden: Expeditie Kapschuur, Oud Hollandse spellen, Zeskamp, Boerenspel en Spooktocht om er enkele te noemen. Om iets verder weg te gaan, staan de kickbike’s, een moderne autoped, of fietsen klaar. Ook een whisky proeverij kan na een zware vergadering heel ontspannen zijn.

Trouwens ook met kinderfeestjes heeft De Kapschuur al heel veel ervaring en de waardering daarbij is groot. Voor deze feestjes geldt hetzelfde recept, ze worden op maat gemaakt en de prijzen zijn redelijk. Voor een spannend en avontuurlijk uitje heeft De Kapschuur alles in huis.

Bekijk dit alles op onze uitgebreide activiteitensite.

Tot ziens in Stadkanaal op de Vloeivelden.


Deze website gebruikt cookies Informatie